Diskussion:Østrigsk konjunkturteori

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Umiddelbart ville jeg foreslå denne indskrevet i Den_østrigske_skole, eller i det mindste omskrevet titlen til den danske 'Østrigsk konjunkturteori' med den engelske titel henvisende hertil. --JacobHedegaard 4. feb 2011, 19:07 (CET)

Jeg savner en omtale af Joseph Schumpeters rolle. Og jeg er enig i, at en sammenskrivning vil kunne give en mere fyldestgørende artikel.--Rmir2 4. feb 2011, 19:42 (CET)
Joseph Schumpeter ville også falde mere naturligt i en mere generel beskrivelse af Østrigsk Økonomi, da hans mest kendte bidrag trods alt ikke er til konjunkturteorien. Jeg vil arbejde på en sammenskrivning med udgangspunkt i artiklen om Den_østrigske_skole, men det kunne være fedt med noget kollaboration af f.eks. dig. --JacobHedegaard 4. feb 2011, 20:28 (CET)

Jeg skal gerne se, om jeg kan yde et bidrag, men måske ikke lige nu. Jeg er netop nu dybt begravet i arktiske forhold. Jeg vil dog love dig at følge med og se hvor og hvordan jeg bedst kan medvirke. venlig hilsen --Rmir2 4. feb 2011, 20:50 (CET)