Diskussion:Aarhus Fremad

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Atletik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Atletik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af atletik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Siebrand slettede Image:Kit_body_whitestripes4.png: : dupe Image:Kit body whitestripes3.png;

-- CommonsTicker 8. maj 2008, 04:16 (CEST)[svar]

Mulig relevant indhold fra slettet, uformateret, kildeløs, dubletartikel[rediger kildetekst]

5. jun. 2023, 22:44‎ 62.107.158.25

Titel: Tennis+Aarhus+AIC fremad[rediger kildetekst]

Aarhus fremad er en idrætsklub med flere sportsgrene. Det startede med atletik tilbage til slutningen af 1800- tallet. Senere kom fodbold og håndbold til. I 1972 rykkede A.I.C Fremad ind på Riisvangens Stadion i det nordlige Aarhus, efter ar Skovbakken Idrætsklub flyttede ud til et nyt, moderne anlæg i Vejlby-Riisskov. I forbindelse hermed besluttede hovedbestyrelsen i A.I.C Fremad at etablere en tennisafdeling, da der på anlægget fandtes 3 tennisbaner. Formanden for hovedbestyrelsen Leo Nielsen havde ansvaret for at få den nye afdeling op at stå. Leo var en meget engageret person, der gik til opgaven med stor entusiasme.

Der viste sig hurtigt en interesse for at spille tennis. Et par unge mennesker fra vejen (Hans Egedes Vej) blev hurtigt spottet af Leo Nielsen som mulige kandidater til at stå for trænigen året efter. Frits Rasmussen takkede ja til opgaven, og var i løbet af vinterhalvåret på trænerkurser i Dansk Tennis Forbunds regi.

De følgende fem år stod Frits Rasmussen for trænigen og hurtig også for at sikre opkrævning af kontingent.

Efter 4 år lykkedes det at får etableret en bestyrelse på fem personer, som var med til at fastholde og udvikle tennisafdelingen som en ny sportsgren i A.I.C Fremad. Frits Rasmussen blev kasserer i den nye bestyrelse. Efter nogle år ændredes bestyrelsen, så Frits Rasmussen for en kort periode blev formand, mens René Rønbjerg blev kasserer. Inge Madsen overtog formandsposten efter Frits Rasmussen.

Målet var hele tiden at lave en tennisafdeling med fokus på udvikling af spillernes tennismæssige kunnen samtidig med stort fokus på det sociale. Det var nærmest et mantra, at her spiller vi ikke konkurrence-tennis.