Diskussion:Alert (Nunavut)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Canada Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Canada, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Canadarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Se venligst den engelske side. Der står der 2 miles der er lig 3,2 km. Det må stå til troende, med mindere nogen kan bevise noget andet. Jeg har, som få danskere, været på besøg på CFS Alert omkring 1974. Med venlig hilsen Bjørnen

Hvor? De 30 km fremgår af flg: "A C-130 Hercules, part of Operation Boxtop 22, crashed about 30 km (19 mi) short of the runway on October 30, 1991, killing 5 of the 18 passengers and crew." --C960657 15. dec 2010, 17:21 (CET)
Oh, du mener den linkede side. [1]. Jeg troede, du refererede til enwiki. --C960657 15. dec 2010, 17:24 (CET)

Hej CET Jeg har selv oprettet siden CFS Alert for lang tid siden, og jeg var heldigvis ikke med på den skæbnesvangre tur tilbage fra Alert. Jeg var på et kort besøg i Alert fra Thule Air Base. De 30 km har jeg nok skrevet, ud fra de oplysninger jeg havde fra internettet. Man skal desværre ikke tro alt der står på internettet. Ved lidt eftertanke, og når man kender lidt til de klimatiske forhold i området, ville alle være døde, hvis styrtet var sket 30 km fra Alert. En redningsaktion var umulig. Det at finde det nedstyrte Hercules fly var nærmest umuligt, og alle overlevende var døde af kulde. Det at Hercules flyet styrtede ned 3 km fra Alert, gjorde en redningsaktion mulig, selvom 5 omkom. Med venlig hilsen Bjørnen

Nu er afstanden igen rettet. Se venligst den engelske side, det 2 miles og hold venligst fingrene i ro. Dette er skrevet af en, af de få, der har været på CFS Alert. M.v.h. Bjørnen

Der er modstridende oplysninger: Kilde 1 angiver 16 km, kilde 2 angiver 2 miles og kilde 3 angiver 15 km. Jeg hælder mest til nr. 1, da det er en officiel side.
Medmindre du personligt kan stå inde for en af de opgivne afstande, har det ingen relevans at du har været på basen. --|EPO| COM: 7. mar 2012, 14:49 (CET)

Hej, jeg har nu været inde på 2 hjemmesider der ser officielle ud. Der står lige fra 15 km til 2 miles. Jeg har været på CFS Alert omkring 1975, lang tid før ulykken. Nu vil jeg grave lidt i det, for 2 hjemmesider der ser officielle ud, er ikke enige. Med venlig hilsen Bjørnen

Hej, nu har jeg været inde National Defence and the Canadian Forces hjemmeside. De 16 kilometer må stå til troende. De andre hjemmesider ser officielle ud, men det er de nok ikke. Med venlig hilsen Bjørnen

Youtubelinks[rediger kildetekst]

De Youtubelinks, som Ludvigsen insisterer på at blive ved at indsætte, lader umiddelbart til at komme fra den producerende tv-stations Youtube-kanal, men det er ikke lykkedes mig at finde en eneste henvisning til denne på kanalens diverse websites.

Jeg vil derfor tillade mig at antage at Youtube-kanalens "ejer" derfor ikke har de rette rettigheder til at have disse programmer liggende. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. aug 2013, 17:32 (CEST)

Ak ja, typiskt... Jeg har fundet kilder til at det er de rette, der har lagt videorne op og de er derfor genindsat som kilder. Knud Winckelmann (diskussion) 29. aug 2013, 17:38 (CEST)

Hej Knud, jeg fandt 2 døde links til Boxtop 22, som tak blev jeg blokeret ca. 2 timer. De 2 døde links er genoprettet og findes stadig. De gange, jeg er på Wikipedia, støder jeg for ofte på døde links. Jeg vil gøre opmærksom på, at der findes gratis programmer der finder døde links. Der er så det problem, er siden ikke død, men nede, så er man død/ude. Med venlig hilsen den dumme.