Diskussion:Almöbroen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Almöbron var en bro som forbandt Almön i Tjönrs kommune med Källön i Stenungsunds kommune mellom 1960 og 18 januar 1980., da den ble påseilet og ødelagt. Erstatningen fikk navent Tjörnbron og sto klar allerede i november året etter. Navnene er altså knyttet til to adskilte konstruksjoner og Tjörnbroen er det eneste navnet som er i bruk i dag. Det ble også brukt informelt om den tidligere Almøbroen. Så ligger nyhetsklipp om brokatastrofen på Youtube under navnet "Tjörnbrokatastrofen".

Jeg mener at artikkelen bør hete "Tjörnbroen" og redigeres med dette navnet. Jeg kan dessverre ikke gjøre dette selv, ettersom jeg ikke lært å skrive dansk, bare svensk og norsk. Roufu (diskussion) 1. okt 2017, 01:55 (CEST)