Diskussion:Almindelig bærmispel

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ikke identisk med canadisk bærmispel[rediger kildetekst]

@Sten: Almindelig bærmispel (A. lamarcki) er ikke det samme som med canadisk bærmispel (A. canadensis). Jeg kan se at forvirringen går tilbage til første version af artiklen, kopieret ind af dig fra Bærmispel (Amelanchier lamarckii) skrevet af Bruger:Haabet. Mit bud er at afsnittet "Voksested" handler om A. canadensis mens jeg er i tvivl om plantebeskrivelsen. Bærrenes farve synes hverken at svare til A. canadensis eller A. lamarcki.

Jeg vil forsøge at udrede detaljerne over de næste dage. Formodentlig vil slutresultatet blive en artikel om hver.

Nis Jørgensen (diskussion) 27. jun 2019, 00:01 (CEST)

I sandhed, her er der vild forvirring! Det er flovt for mig, der burde kunne skrive om planter, som jeg holder af og kender godt, uden at blande det hele sammen. Så meget desto mere glæder det mig, at du vil tage dig på at udrede trådene.--Sten Porse (diskussion) 27. jun 2019, 19:16 (CEST)