Diskussion:Armstrongs blanding

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg ser gerne at det jeg har skrevet bliver redigeret lidt af en der ved lidt mere om amstrongs blanding. Der kan evt. også tilføjes noget. Denne artikel bør skrives sammen med Krudt lige så vel som alle de andre krudt artikler bør. (Skrev 80.196.240.181 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg er betænkelig ved, at artiklen giver en opskrift på at lave blandingen, selv om det klart bliver tilrådet at lave små mængder, og derfor har jeg sat en henvisning til vores ansvarsfrasigelse ind. Men burde opskriften mon ikke fjernes helt?--Sten Porse 5. mar 2007 kl. 23:56 (CET)

Enig i at opskriften bør fjernes -- Nico 6. mar 2007 kl. 07:41 (CET)

Jo, for min skyld må i gerne fjerne den opskrift jeg har skrevet. Men i skal vide at opskriften jeg har givet (Tændstiksæsker) er langt, langt fra lige så kraftig. Det vil ikke engang eksplodere hvis du lukker det inde. Men vi kan jo heller ikke have at alle folk går rundt og laver (Muligvis store) mængder af denne blanding. Vil jo ikke risikere at tændstiksæsker bliver fjernet fra markedet pga. terrorloven. (Ligesom mange andre kemikalier er fjernet fra materialister pga. folk ikke kan styrer sig) Mvh.

Desuden tror jeg ikke at folk vil sidde og lave et kilo af dette, for det tager ret lang tid, bare at lave en teskefuld. Så tror i ikke at der rækker med henvisningen? Desuden er det vel ok at der står hvad blandingen indeholder? Mvh.

Så skulle billedet være på plads..

i er velkomne til at ændre og omformulere på sproget. mvh.