Diskussion:Atlantvolden i Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Besættelsen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Besættelsen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Besættelsenrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Store dele af teksten er flyttet over til artiklen Atlantvolden, da den mere generelt beskrev Atlantvolden.--Christophersen 2. sep 2009, 23:14 (CEST)

Skulle vi så ikke satse på at slette den her side og lave en henvisning til hovedartiklen? --Lindberg 23. okt 2009, 01:46 (CEST)
God ide - jeg er enig. Jeg ved ikke helt hvordan man gør.--Christophersen 23. okt 2009, 12:17 (CEST)
Jeg er ikke enig - de danske stillinger og Kulturarvsstyrelsen er perifere i forhold til Atlantvolden samlet set, men er yderst relevante i denne artikel. --Palnatoke 23. okt 2009, 12:23 (CEST)
Mener heller ikke en sammenskrivning er en god ide; Den danske del af Atlantvolden har sin egen historie, som der både kan og bør gøres mere ud af. - Nico 23. okt 2009, 15:57 (CEST)
Som I vil. Men jeg synes bare principielt at det er en god ide, at samle forskellige områder af samme emne under ét i stedet for at splitte en artikel op i mindre dele, da det derved bliver nemmere for læseren at overskue emnet. Den danske del af Atlantvolden er helt sikkert speciel, men det er den hollandske, fransk og norske sikkert også - dem har vi dog ikke særskilte artikler omkring. --Lindberg 31. okt 2009, 13:07 (CET)

Der blev ikke brugt krigsfanger til at rydde miner i Danmark.

https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/historiker-goer-op-med-myte-om-minerydning-i-1945 Dustie (diskussion) 14. nov. 2021, 01:34 (CET)[svar]