Diskussion:Automatisk vagtplanlægning

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Snævert emne[rediger kildetekst]

Jeg mener ikke der er tale om et snævert emne, der vil kunne skrives en masse om dette emne. --Morten LJ 22. jun 2007, 23:56 (CEST)

Interessant synspunkt. Hos mig så er begrebet "vagtplanlægning" ikke specielt interessant. Det kan naturligvis være, at nogen kan forfatte en bedre artikel omkring en computer, der foretager dette. Men umiddelbart må jeg indrømme, at jeg er noget skeptisk. --|EPO| 23. jun 2007, 00:00 (CEST)
Jeg er også en smule skeptisk, især da artiklen i udgangspunktet vist blev oprettet for at reklamere for et bestemt stykke software til netop automatisk vagtplanlægning. Morten, hvad er det lige du forestiller dig, at artiklen kunne indeholde? Rent umiddelbart kan jeg kun se noget interessant i emnet, når det er meget komplicerede opgaver, der skal løses. Fx en skoles vagtskema, hvor det skal ende med et fornuftigt skema for hver enkelt klasse, hver enkelt lærer og hver enkelt lokale. Det var i "gamle dage" (=da jeg gik i folkeskole fx) en større opgave, som der vist blev brugt flere dage på. --Heelgrasper 23. jun 2007, 00:26 (CEST)
Jeg forestiller mig bare at en kategori af software altid vil kunne beskrives generelt, dermed sidestiller jeg dette emne med fx tekstbehandling. Spørgsmålet er bare hvor meget software der er i denne kategori. --Morten LJ 23. jun 2007, 08:31 (CEST)
Jeg er helt enig. Slet den. Der er gået et år og der er ikke "skrevet en masse". Hvis artiklen skal overleve skal den vel omdøbes til "Automatisk vagtlægningsprogram"? (Det var mig, der skrev dette 15. aug 2008, 20:30. --MGA73 27. aug 2008, 00:04 (CEST))