Diskussion:Benjamin Lee

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Hvorfor skal siden dog slettes? Benjamin Lee har en stor betydning for AB, og jeg ser derfor ingen grund til at slette siden.

I øvrigt står der rigtig meget om ham, hvilket er godt for Wikipedia i længden. (Skrev 87.59.117.220 (diskussion • bidrag) 1. maj 2008, 17:03. Husk at signere dine indlæg.)

Artiklen trænger til en del opstramning, hvis den skal overleve. Artiklen virker noget indforstået. Hvornår debuterede Benjamin Lee for AB ? Hvor mange kampe har han spillet ? Har han spillet på U-landsholdet ? Hvornår ? osv. - Men kan der komme lidt info på, er Benjamin Lee vel formodentlig notabel efter de retningslinier, der tidligere har været drøftet på Landsbybrønden --Pugilist 1. maj 2008, 17:44 (CEST)[svar]