Diskussion:Benjamin Strauss

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Beskrivelsen ligger tæt op ad en autobiografi, og selv om den muligvis er lavet af en anden end den beskrevne, så fungerer den som én lang selvros. Det må kunne gøres bedre, for manden har jo vitterlig ydet noget. Derfor har jeg indsat {{autobiografi}}--Sten Porse 9. aug 2007, 08:37 (CEST)

Jeg har ændret den til {{hejmor}}, også på baggrund af at Bruger:Bnz åbenbart ikke mener at der skal linkes til den fra Alme studiet. --Palnatoke 9. aug 2007, 10:31 (CEST)

Jeg har selv lagt et uddrag af artiklen om mig fra musikmagasinet Aage ud efter opfordring fra en wikipedia bruger, har fjernet ca halvdelen af artiklen da jeg selv syntes at de havde skrevet den lidt for ophøjende og selvfed og i øvrigt alt for lang. Har ikke kunnet se at dette skulle være "ulovligt" her på wikipedia, da der er indtil flere der tidligvis skriver om sig selv. Dette er "kun" lagt ud og kortet ned af mig selv, skrevet af en journalist på aage magasinet, det eneste jeg selv har rettet er en dato der var forkert.(Skrev Bnz (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Med andre ord er det ikke engang dig selv, der har skrevet det. Jeg sletter. --Palnatoke 9. aug 2007, 18:39 (CEST)

Jamen det gør du så bare. Det var som sagt ikke for min egen skyld at jeg lagde det herind, det var pr opfordring, jeg har nok arbejde at rive i. Tak for "hjælpen", hvis det er med sådan en åben-og hjælpsomhed denne side køres, skal du da nok nå langt Ole, held og lykke med jobsøgningen! Men mange tak til Sten Porse for den ellers fine ros af mit arbejde, du ser nu heller ikke ud til at du selv har ligget på den lade side. Og så indenfor et fag som jeg selv interresere mig meget for i min sparsomme fritid. Tak. (Skrev Bnz (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tak for signeringen PhoenixV. Nu ved jeg hvordan man gør. --Bnz 9. aug 2007, 21:58 (CEST)

Super. Med hensyn til det ovenstående ved jeg ikke helt, hvilken wikipedianer der har opfordret dig til at skrive om dig selv, for det er ellers en almindelig politik herinde ikke at gøre det. Men det er selvfølgelig i orden, at du lige bruger noget tid på at vænne dig til forholdene herinde, og jeg håber, at du vil finde inspiration til at hjælpe os på andre fronter i fremtiden. --PhoenixV 9. aug 2007, 22:11 (CEST)

han bad mig nu om jeg ikke kunne ligge en artikel skrevet om mig ud herinde. men well, jeg må jo fortælle ham at jeg ikke er kendt nok til jer, hø..hø... (Skrev Bnz (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Nu glemte du signaturen alligevel. :) Det er vist ikke din notabilitet, som er problemet, men derimod vores politik om selvbiografier. Desuden lagde du jo også et tekststykke ud, som der var ophavsret på, og det strider i hvert fald imod lovgivningen. Men som sagt: Det er forventeligt, at nye brugere laver småfejl i starten, og det skal ikke afskrække dig fra at bidrage til projektet. --PhoenixV 9. aug 2007, 22:28 (CEST)

argh.. damn. her. --Bnz 9. aug 2007, 22:31 (CEST)

kan i sige mig hvad forskellen på eks. denne her http://da.wikipedia.org/wiki/Rune_Rask eller http://da.wikipedia.org/wiki/Fredrik_Nordstr%C3%B6m og mit indlæg??? --Bnz

Hvem har skrevet de pågældende artikler? Rune Rask er især skrevet af Bruger:Gandsø og Bruger:Banjo finn, mens Fredrik Nordström er skrevet af Bruger:Christian89 og Bruger:Hejsa. Det er som sagt ikke indholdet i artiklen, men det forhold, at du skriver om dig selv, der er problemet. At din tekst så åbenbart endda er skrevet af en anden, gør det ikke bedre - Aages journalist har naturligvis ophavsret på sin artikel. --Palnatoke 10. aug 2007, 07:06 (CEST)

Hmm.... Så hvis MINE venner eller familie skriver et indlæg om mig under et tosset synonym er det ok, men at jeg selv ligger en clearet artikel og links ind, som øjensynligt er mere sandfærdige end meget af hvad jeg har set mens jeg har fuldt denne overreageret debat, er det ikke. Det virker sku ikke helt seriøst og bestemt ikke troværdigt. Men hva fanden, jeg skal som sagt ikke selv bruge dette her til noget synderligt, men har dog lige måtte følge op på hvad i havde at sige. Det var som skrevet før ikke ment som reklame for hverken mig eller mit studie, men som en oplysning, på (hvad jeg havde fået ad vide var) en oplysningsside for brugbare og nyttige informationer. Men jeg har da fået udvidet jeres viden om hvad et pladestudie er, så jeg har da gjort NOGET godt herinde, hvis det ellers er sandt?? --Bnz 10. aug 2007, 08:11 (CEST)

Du har da absolut bidraget med en masse nyttigt - og hvis du ønsker at skrive en artikel om et pladestudie, som du ikke selv er involveret i, skal du være mere end velkommen. Så kan andre jo altid benytte strukturen i artiklen til at skrive om Almestudiet, når/hvis de finder det relevant (og det gør de jo nok før eller siden). --Palnatoke 10. aug 2007, 08:39 (CEST)

(Til Bnz) Wikipedias artikler skal jo gerne være pålidelige, og hvis man ser en selvbiografisk artikel – uanset hvilket medie, der er tale om – begynder éns alarmklokker at ringe. Derfor har vi måtte vedtage en politik, der helt undgår disse tilfælde, også selvom langt de fleste skribenter måske er i stand til at skrive neutralt om sig selv. --PhoenixV 10. aug 2007, 10:22 (CEST)