Diskussion:Bildsø Strand

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bildsø Skov[rediger kildetekst]

Er det strækningen ud for Bildsø Skov? Hjart (diskussion) 23. jul. 2023, 18:46 (CEST)[svar]

Du har ret i at Bildsø Strand ligger ud for Bildsø Skov, og man kunne godt skrive de to artikler sammen. På den anden side er det jo også to helt forskellige arealer / områder. På Bildsø Strand står der for eksempel en fin indianerskulptur, som man godt kunne skrive et afsnit om i artiklen om Bildsø Strand, når man har fundet pålidelige kilder om kunstneren mv. Ved Bildsø Strand er der også en offentlig grillplads med borde og bænke.
I Bildsø Skov er der en forholdsvis stor campingplads, der har eksisteret i mange år. Den kunne man også skrive et afsnit om i artiklen Bildsø Skov. Selvfølgelig med pålidelig kildehenvisning. Der er også en stor feriekoloni midt i Bildsø Skov. Den har eksisteret i mange år. Så det ville også være relevant, at skrive et afsnit om den med relevante kilder. Der findes også kilder om beplantningen / træerne i Bildsø Skov.
Dette er blot nogle eksempler. Der er helt sikkert andre relevante oplysninger som kan integreres i Bildsø Strand og Bildsø Skov.
Jeg hælder mest til at man bevarer Bildsø Skov og Bildsø Strand som to selvstændige artikler.
Mvh Hans Christian 87.58.207.224 24. jul. 2023, 18:51 (CEST)[svar]
Ser ikke nogen grund til sammenskrivning. Hele området hedder Bildsø, men en skov og en strand er ikke det samme, og artiklerne har hver sin historie, som iflg. Hans Christian kan udbygges. - Nico (diskussion) 25. jul. 2023, 10:22 (CEST)[svar]

Forslag om sammenskrivning af Bildsø Strand og Bildsø Sreand slettes[rediger kildetekst]

Det ser ikke ud som om der er tilslutning til sammenskrivning af Bildsø Strand og Bildsø Skov. Derfor slettes sammenskrivningsforslag. 87.58.207.224 19. nov. 2023, 16:52 (CET)[svar]