Diskussion:BliGlad

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvis, man kunne skaffe tiladdelsen, og finde nogen der gad at tage sig af teksten (POV/wikify), ville der ikke være flere problemer. --Trade (diskussion) 31. aug 2012, 13:11 (CEST)

- vil nogle kigge efter om der er kommet en tilladelse? --Pixi Uno (diskussion) 17. okt 2012, 13:01 (CEST)
Jeg er forfatter på ændringerne, og har sendt en mail til dig Pixouno. Jeg bryder ingen ophavsret, og håber, at I som garvede brugere vil hjælpe til med at få teksten tilpasset Wikipedia, så der ikke er nogen konflikter.WagnerDK (diskussion) 17. okt 2012, 13:16 (CEST)
Tilladelsen er nu registreret under OTRS Ticket# 2012102010002811. --|EPO| COM: 11. nov 2012, 16:58 (CET)
VRT Tilladelsen for brugen af dette værk er blevet arkiveret i Wikimedias VRT-system.
Kontakt venligst en person med brugerkonto til systemet, hvis denne tilladelse ønskes bekræftet. Link til tilladelse (VRT-konto kræves).