Diskussion:Blodtryk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Har d.d. tilbageført siden til en version, hvor advarslen står med fed skrift i stedet for at stå lidt alene midt i teksten. Dette mener jeg er mere i stil med Wikipedias retningslinier.
I henhold til bruger:Villy Fink Isaksens redigering, ligeledes fra d.d., tolker jeg, at intentionen var at fremhæve advarslen under sin egen overskrift. Jeg mener, dette er overflødigt, da 1)advarslen står, for mig at se, aldeles tydeligt i teksten, som den er, og 2)min erfaring siger mig, at de fleste mennesker, der har et systolisk blodtryk under 90 ikke har tid eller overskud til roligt at søge på Wikipedia for information om blodtryk. De har rigeligt at gøre med at holde op med at holde sig på benene. Jeg har længe debateret med mig selv, om advarslen i det hele taget bør fremhæves i denne grad, af samme årsager. --Lindblad 8. okt 2007, 18:32 (CEST)