Diskussion:Brandenburger Tor

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Brandenburger Tor har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 40, 2022.

Huskeliste for Brandenburger Tor: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste


Delstaten Berlins flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Berlin, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Berlin-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg ville nu mene, at Brandenburger Tor er 65 meter bred, ikke 60. Da det tilsynladende er gjort klar flere steder at byporten er 65 meter bred. (Skrev 87.58.37.92 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Artiklen på tysk har en kilde fra stenhuggerfirmaet, som opførte porten, at den skulle have en bredde på 65,5 meter. Det virker som en troværdig kilde, så jeg tilføjer den til artiklen. --|EPO| COM: 25. apr 2011, 16:55 (CEST)

Tak for det! Jeg ville nu bare fortælle, at jeg de fleste steder havde læst at den var 65,5 meter bred. Hvilket du også er enig i, ikke sandt? (Skrev 87.58.37.92 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har hverken målt porten selv eller læst bogen, så jeg ved ikke med sikkerhed, om det er den korrekte bredde. Men jeg vælger at stole på den kilde, der er opgivet i artiklen på tysk. I den artikel står der beskrevet, at bredden skulle være 65,5 meter ja. --|EPO| COM: 25. apr 2011, 17:16 (CEST)

Jeg har selv læst flere artikler og set faktabokse, hvor de tilfældigvis alle fortæller, at bredden er 65,5 meter. Jeg ved heller ikke den præcise, men jeg er sikker på at det er 65,5

Oversættelse[rediger kildetekst]

Hvor stor en del af den her artikel er en oversættelse af den Orginale tyske? og med hvad er den oversat? GermanDano (diskussion) 3. okt. 2022, 23:51 (CEST)[svar]

@GermanDano Der er foretaget et stort antal redigeringer på artiklen siden oprettelsen i 2005 (se dens historik) af mange forskellige bidragsydere, så det er spørgsmål der ikke lige kan svares på. Oversættelse sker bedst manuelt og kvaliteten afhænger af oversætterens ekspertise i de involverede sprog. Hjart (diskussion) 4. okt. 2022, 09:01 (CEST)[svar]