Diskussion:Briand de Crèvecœur

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen er fyldt med fejl.

Jeg er den Michel Briand de Crèvecœur, foedt 7ende November 1963. Der er bunker af fejl i artiklen, ikke sikker paa om jeg maa rette naar jeg selv er en del, saa kan / maa jeg det? (Skrev 4.28.4.106 (diskussion • bidrag) 8. maj 2015, 17:52‎. Husk at signere dine indlæg.)

Man må gerne rette faktuelle fejl, selv om man er tæt på. Er Du den samme som Bruger:Mbcbriand som har foretaget en del redigeringer i artiklen, eller er der familie/navnefejde? ifald det er tilfældet er det bedst at stoppe nu og her. Wikipedia er ikke en arena hvor den slags skal afgøres. Hvis du går igang med at rette artiklen skal du være opmærksom på at eksterne henvisninger i teksten ikke er tilladt - de skal indsættes som referencer, så de fremkommer i et særskilt afsnit sidst i artiklen. - Nico (diskussion) 12. maj 2015, 07:53 (CEST)[svar]
Hej Nico. Ja jeg er den Mbcbriand der har rettet. Noteret omkring eksterne henvisninger, nej der er absolut ingen familie eller navnefejde. Artiklen som den fremstod var grundlaeggende forkert, da vi ikke og aldrig har vaeret adelige, vi nedstammer ikke fra en Franks ur-adel slaegt, og vi kommer ikke oprindelig fra England under 100 aars krigen. Hvad jeg har forsoegt er at opdatere til aktuelle bekraeftede oplysninger, det er saa hvor mine eksterne skal flyttes og ikke ligge paa siden. Jeg skrev og spurget wikipedia foer jeg gik igan, men svaret var saa vaevet at jeg bare gik igang. Min intention var saamaend ikke andet end at naar nu artiklen er her, saa skal den vaere rigtig. Som den fremstod var den baseret paa familie myter, det er lykkedes at faa til at optraede i baade Dansk Adels aarbog (tror 1919) og Haughboels 'Ikka Naturaliseret adel' fra en gang i 1930ers. After at have dykket ned i det, har vi laert at min FarFar (Emmanuel) allerede i 1907 var klar over tingenes tilstand, da han skrev frem og tilbage med de Franske autoriteter. Lige nu holder jeg saa igen, vil ikke at der bliver ballade. Hvis den bliver rettet 'baglaens' er det ikke fakta, men myte der kommer til at vaere i artiklen. (Skrev Mbcbriand (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)