Diskussion:Bubbi-Bjørnene

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tv-serier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tv-serier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tv-serie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det er nogle år siden jeg har set denne serie, så det er lidt svært at huske det hele. Dette er også grunden til at jeg indtil videre ikke selv har skrevet en længere beskrivelse af serien. Jeg vil jo ikke lavet noget forkert. Hvis andre kan huske navne eller andre ting fra serien ville det være rart hvis i ville skrive dem ind i artiklen eller eventuelt her. --Pkermate 20. jul 2006

Det er ikke korrekt at skrive, at serien blev sendt fra 2003 til i dag, da det blot er genudsendelserne der er tale om. Den oprindelige sending var da engang i begyndelsen af 90'erne i Disney Sjov, og det burde være denne periode der var i faktaboksen. Jeg kan ikke selv notere den, da jeg ikke kan huske det mere præcist, men jeg sletter den nuværende dato. 87.56.8.39 6. okt 2007, 01:46 (CEST)
Info, navne m.m. kan ses på Disney Online: http://www.disneyonline.dk/news/?id=314. Hvis nogle vil tilføje info, vil det være alletiders. Om ikke andet, så tilføje linket som ekstern henvisning. Jeg har endnu ikke nok styr på wikipedias redigeringer til selv at gøre det.(Skrev 80.165.157.219 (diskussion • bidrag) 15. maj 2009. Husk at signere dine indlæg.)