Diskussion:Carl Johan Sennels

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er denne tekst kopieret ulovligt? Den blev lagt ind i et stykke af en anonym bruger. --Rune Magnussen 15. jun 2005 kl. 18:17 (CEST)

Jeg har den snarere mistænkt for at være selvpromovering. En formulering som "Carl Johan Sennels står nu foran sin afgang på kunstakademiet og har netop færdiggjort hans afgangsprojekt" virker på mig som noget, der næsten kun kan være skrevet af manden selv.--Heelgrasper 15. jun 2005 kl. 18:25 (CEST)
Det gør jo ikke sagen bedre. Bør den slettes? --Rune Magnussen 15. jun 2005 kl. 18:28 (CEST)
Tja... hans største bedrift ser ud til at være udsmykning af trappepartiet på Hotel Royal i Århus. Er det nok til at retfærdiggøre en optagelse her? Evt. kunne vi jo barbere den ned til en stub.--Heelgrasper 15. jun 2005 kl. 18:34 (CEST)
"En kunstskoleelev, der har udsmykket et hotel". Hvis der skal efterlades en stub, bliver der ikke meget tilbage i den. --Rune Magnussen 15. jun 2005 kl. 18:48 (CEST)
Han omtales faktisk på over 30 hjemmesider - det er vel ikke ham selv altsammen - omvendt synes jeg også det er lidt voldsomt for en nyuddannet kunstner, - og ja - det lugter lidt af at være hans egen tekst. Nico 15. jun 2005 kl. 18:53 (CEST)