Diskussion:Carlos Kleiber

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Delstaten Berlins flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Berlin, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Berlin-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hm. Artiklen blev temmelig lang. Andre er selvfølgelig velkomne til at være brutale med sletteknappen.

Troels 31. aug. 2004 kl. 19:30 (CEST)

En artikel som 2. verdenskrig er betydeligt længere, og det er efter min mening ikke et problem, så jeg synes heller ikke at der skal slettes i artiklen om Carlos Kleiber, blot for at gøre den mindre. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 31. aug 2004 kl. 20:03 (CEST)
Artiklen er bestemt ikke for lang. Du har gjort meget for at nedkorte emner, som kunne have fyldt sidevis (hans psykologi f.eks.), og man læser det hele med stor interesse - også fordi Kleiber jo sætter andre dirigenters primadonnanykker i relief. Interessant læsning om et område, som jeg ikke ved spor om!
--Sten Porse 31. aug 2004 kl. 20:38 (CEST)
Tak for de gode ord. Man kan vel ikke ønske sig meget mere for en artikel, end at den kan vække interesse hos mennesker, der ikke kender noget til emnet. Derudover mener jeg, at spørgsmålet om artiklers længde er væsentligt at forholde sig til, og jeg var som ny redaktør lidt bekymret for at have pustet mit emne op i sammenlingning med andre artikler.
- Troels 31. aug. kl. 21:37 2004 (CEST)
Det er snarere de "andre artikler", der (endnu) er for små. :-) Efterhånden som der dukker flere bidragsydere op med interesse for emner, der pt. ikke har en omfattende dækning, vil mange "kun påbegyndte" artikler forhåbentlig begynde at vokse. Se i øvrigt listen over lange artikler. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 31. aug 2004 kl. 22:01 (CEST)

Jeg er enig med Kåre i at det er de andre artikler som er for korte. Jeg bemærkede en enkelt ting: Her står at han var argentiner, men den engelske, tyske og franske artikel kalder ham østriger. Byrial 31. aug 2004 kl. 22:05 (CEST)
Jeg er opmærksom på problemet. Kleiber er et af de mennesker, hvis nationalitet er en ret forvirrende sag. Jeg må nok hellere skrive et lille afsnit om sagen i morgen. Troels 31. aug 22:23