Diskussion:Chişinău Vandtårn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Vandtårne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Vandtårne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af vandtårnsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

"Diameteren varierer fra 60 cm ved toppen til 2 m ved bunden"???, hvis man ser på billedet ser tårnet da noget større ud.--Lcl 21. apr 2010, 19:59 (CEST)

Jeg synes ikke det ser meget større ud. Og ikke desto mindre er det de samme størrelsesangivelser på de tre andre sprogs artikler. --CarinaT 22. apr 2010, 17:35 (CEST)
Godt nok er mit russisk lidt rustent, men mon ikke der er tale om at murtykkelsen varierer fra 2 m ved fundamentet til 60 cm ved toppen. Det er i hvert fald hvad jeg får ud af den engelske tekst ;-) --Lcl 22. apr 2010, 18:49 (CEST)
Når man kigger på billedet - ja - så ser det ikke ud til at tårnet er særlig konisk, desuden med en højde på 22 meter, ser det heller ikke udtil at diameteren i bunden er 2 meter. Så målene gælder jo nok vægtykkelsen. --Villy Fink Isaksen 22. apr 2010, 19:02 (CEST)