Diskussion:Christoffer af Bayern

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Formen Christoffer 3. af Bayern er i grunden misvisende - at bruge både nummer og tilnavn gør at det er oplagt at tro at der er tale om en konge/fyrste/maharaja (eller hvad den lokale titel nu er) af Bayern. Måske skulle man flytte ham til Christoffer 3. af Danmark? --Palnatoke 2. apr 2005 kl. 17:52 (CEST)

Ved nærmere eftertanke bør han vel bare flyttes til Christoffer 3. - danske konger har ikke "af Danmark". --Palnatoke 23. feb 2006 kl. 13:36 (CET)
På den anden side er det en udbredt navneform, ligesom fx Erik 7. af Pommern. --Heelgrasper 23. feb 2006 kl. 19:51 (CET)
Nej, det er det jo ikke - "Christoffer af Bayern" er populær, ligesom "Erik af Pommern". Kanske man skulle flytte d'herrer, og så i deres indledninger indflette kaldet "af X" - og naturligvis sikre sig at der er de nødvendige redirects. Hverken Bayern eller Pommern har i øvrigt haft herskere med disse navne og numre. --Palnatoke 23. feb 2006 kl. 21:27 (CET)

Jeg rettede flere store brøler med årstallene i går med Christoffer 3 af Bayern. Prøv at sammenligne artiklen og faktaboksen til højre. Tallene i faktaboksen er Christian I! (Skrev 217.198.216.250 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Fint :-) det er en af de store fordele ved Wikipedia, at man med det samme kan rette åbenlyse fejl når man får øje på dem -- Nico 5. sep 2007, 10:10 (CEST)


På den tyska versionen står det att han dog av blodförgiftning, här står det feber, vilket är rätt?