Diskussion:Cuernavaca

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Mellemamerika Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mellemamerika, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Mellemamerikarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Mexico Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mexico, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Mexico-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er ikke lige en haj til det med fodnoter, men indsætter så snart jeg lige får tid til at sætte mig ind i det.tilføj gerne fodnoter baseret på den engelske eller spanske version. Sidder selv inde med kilderfra bøger, som også snart indsættes.

jw (Skrev JakobWilms (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej JakobWilms. Det er godt at se, at du har kastet dig over redigeringen - klø endelig på! Jeg har lavet nogle tilretninger af artiklen; hvis du kikker nærmere på dem kan det være, du får en idé om hvordan mekanikken bag Wikipedia virker. Tilsvarende er der god information at hente i den velkomst, du har fået på din brugerside. I starten behøver du ikke bekymre dig så meget om at gøre tingene rigtigt - indsæt gerne dine kilder hvor de passer i teksten, og hold så øje med, hvordan andre fletter dem ind i artiklen. Opstår der spørgsmål, så spørg endelig - både jeg og andre er beredte til at svare. God skrivelyst! --Medic (Lindblad) 29. sep 2010, 05:29 (CEST)