Diskussion:Cycling+Simulator

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

er +'et en typo?[rediger kildetekst]

Jeg kan se at siden Cycling Simulator er oprettet umiddelbart efter denne, og med den samme tekst. Derfor kunne det virke som om +'et er en typo, og at denne artikel kan fjernes?--WikiDahl 9. okt 2007, 11:10 (CEST)

Jeg kan se at siden nu redirecter til Cycling Simulator. Egentligt bør siden vel slettes helt?--WikiDahl 9. okt 2007, 11:39 (CEST)
Tjo - omdirigeringen skader ikke, men det kan godt tænkes at siden bare skal fjernes. -- JGC 9. okt 2007, 11:41 (CEST)
Som nævnt blev denne side oprettet først, og få minutter efter blev siden Cycling Simulator oprettet med præcis samme tekst. Begge sider er oprettet af samme annonyme bruger. Jeg har lavet en Googlesøgning på Cycling+Simulator, hvilket ikke giver noget resultat. Jeg overvejede at skrive et indlæg på brugerens diskussionsside, men der er utallige indlæg om blokeringer etc, som gjorde at jeg ikke er overbevist om ikke det er bedre at tage diskussionen her. Men jeg er enig at en redirect er et godt første skridt. Men på sigt bør artiklen vel slettes?! --WikiDahl 9. okt 2007, 11:46 (CEST)
Siden skal helt klart slettes. Det var mig der oprettede den i sin tid ved en fejl (havde overset +'et), så jeg fik den blot til at henvise da jeg ikke kendt til muligheden for sletning af artiklen. (Skrev 85.24.110.70 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Så sletter jeg nu. --|EPO| 9. okt 2007, 16:26 (CEST)