Diskussion:Daler Kirke

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvilken kirke er det her et billede af?[rediger kildetekst]

(billedet er nu indstillet til sletning på Commons, se nedenfor) Jeg satte oprindelig dette billede på artiklen, da det på PDFnet, hvor jeg hentede det, var beskrevet som Daler Kirke og ved umiddelbar sammenligning med billedsamlingen Kirker i Danmark også lignede. Da jeg derefter på PDFnet stødte på et andet billede, der ligeledes skulle forestille Daler Kirke kunne jeg dog godt se, at det ikke var den samme kirke, og det andet billede måtte være det rigtige, hvorfor det nu bruges i artiklen.

Nu er spørgsmålet jo så, hvilken kirke der er tale om på det første billede. Jeg skyder på Emmerlev Kirke ud fra billedet hos Kirker i Danmark (her), men da det er taget fra den anden side af kirken er jeg ikke sikker. Er der andre, der kan gå med til, at det må være Emmerlev Kirke, så jeg kan lægge det op på Commons under det rigtige navn og bruge det i en artikel om den kirke? --Heelgrasper 7. mar 2006 kl. 02:05 (CET)

Jeg har nu indstillet billedet til sletning på Commons efter at have lagt det op som Commons:Image:Emmerlev Kirke.jpg i stedet. --Heelgrasper 8. mar 2006 kl. 21:08 (CET)