Diskussion:De Nattergale

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

For mig, og adskillige andre jyder, er De Nattergale først og fremmest musikere. De blev kendt i Jylland inden deres diverse tv-show også gav dem berømmelse på øerne. Jeg synes at den nuværende intro underkender deres store musikalske talent, og derfor laver jeg den en lille smule om. (Man kunne jo også skrive om fx Shu-bi-dua at de var en "musikalks komikerkvintet" (-kvartet?.) Bab 27. aug 2006 kl. 16:58 (CEST)

Ja, men forskellen er bare, at De Nattergale af mange er ligeså meget (eller mere) kendt for deres to julekalendere, som de er for deres cd-udgivelser. Jeg mener ikke man underkender deres musikalske arbejde, ved at skrive at de er et band OG en komikertrio, det er faktisk rimelig præcis, hvad jeg ser dem som. Pardy 27. aug 2006 kl. 17:23 (CEST).
Det er mig der har skrevet det der... Før stod der "De Nattergale er en musikalsk komikertrio..." Tjek selv historikken! I øvrigt så kender de fleste Albert Einstein som "ham der rækker tunge på den der plakat"... Bab 27. aug 2006 kl. 17:47 (CEST)