Diskussion:Dear John (film)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Findes der andre film ved navn Dear John? (Jeg har godt set, at en.wiki kalder Käre John for Dear John (1964 film), men det ville vi vel næppe kalde den på da.wiki.) IMDb nævner forskellige kortfilm med samme titel (heraf én fra 2010), men næppe nogen som er relevante for da.wiki. Derfor synes jeg, vi skal flytte artiklen til Dear John (film). Er der nogen, der har noget at indvende?--Nikolaj 12. feb 2010, 15:11 (CET)

Kunne det ikke tænkes at omtalte film på et tidspunkt blev genindspillet under samme navn ? --Ultraman 12. feb 2010, 16:00 (CET)
Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener? Parenteser af formatet (2010 film) er i forvejen ikke standard på dansk Wikipedia. Så jeg synes ikke, vi skal bevare det format her, bare fordi der hypotetisk set engang kan blive lavet en ny film, der gør, at titlen Dear John (film) til den tid ikke længere vil være entydig. Italiensk og nederlandsk Wikipedia har i øvrigt valgt samme løsning, som jeg foreslår.--Nikolaj 12. feb 2010, 21:50 (CET)
Nikolaj og andre interesserede! Dine betragtninger er udmærkede, men jeg er måske lidt forblændet af flertydighed generelt, derfor ovennævnte kommentar.
Ofte navngiver vi skribenter artikler, som helt bestemt senere viser sig at være flertydige, med det følgende uproduktive arbejde at skabe henvisninger til en ny side (For alternative betydninger, se xxx (flertydig)).
Jeg mener ikke at Stilmanualen har nogen eksempler på hvordan navngivning i tilfælde som dette udføres.
Der har ikke været andre kommentarer til denne diskussion, så jeg foreslår at du flytter artiklen når du er sikker i din sag.
Hvis diskussionen skal foresætte, bør den af principielle årsager nok foregå i Landsbybrønden.
Med venlig hilsen --Ultraman 13. feb 2010, 11:43 (CET)