Diskussion:Den Forbudte By

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Verdensarv Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Verdensarv, et forsøg på at koordinere oprettelsen af verdensarvsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Kina Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kina, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kinarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Den Forbudte By[rediger kildetekst]

Jeg har fornylig læst en bog der handler om en konkubine der flytter ind i Den Forbudte By, og det fik mig til at interessere mig meget for den! -men jeg kan ikke finde særlig meget viden om blandt andet kejserne der levede dernede, hvordan de herskede og sådan. Jeg kan heller ikke finde noget rent fakta om hvordan Den Forbudte By egentlig "hang sammen". Hvis der er nogle jer der læser dette her, ville jeg blive mega glad, for er ved at blive helt trist over at jeg ikke kan få den viden jeg føler jeg har brug for, for at få noget ud af den kinesiske historie--80.196.239.50 1. maj 2006 kl. 14:37 (CEST)Ida. På forhånd tak!