Diskussion:EReolen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kan jeg bede om lidt dialog og diskussion her, istedet for en redigeringskrig? Tak. Mvh KnudW (diskussion) 13. sep 2019, 10:45 (CEST)

dialog gerne...

jeg har brugt en hel del tid på at tilføje en hel del tekst og tilføje en hel del referencer, de seneste dage.. jeg fjernede samtidig infoboks OG kom med begrundelse.. et argument jeg stadig mener.. altså at den infoboks er alt for "fattig" til at høre til på den artikel..

så kom en bruger og tilføjede boksen KONSTANT uden et argument..

bemærkt iøvrigt, der er en fodnodefejl nederst i artikel, fra et dødt link jeg fjernede.. og nu kan dette ikke rettes, pga beskyttelse af artikel.(Skrev 212.27.17.118 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har fixet fodnoten. Mvh KnudW (diskussion) 13. sep 2019, 10:53 (CEST)

fodnotefejl[rediger kildetekst]

tak for rettelse af fodnote..

men hvad med den infoboks ?.

Det er som jeg har skrevet før, en unødig boks.. alt den information der hentydes til i boksen, er beskrevet med tekst og henvist med referencer, i selve artiklen.. noget der ikke er svært at finde, da artiklen jo ikke er lang.(Skrev 212.27.17.118 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:212.27.17.118 - Jeg har ikke umiddelbart nogen holdning til infoboksen, selvom jeg kunne være tilbøjelig til at mene at den giver et overblik, selvom det er en kort artikel.
Jeg har bedt den anden bruger om en kommentar, så må vi lige se om der sker noget. Mvh KnudW (diskussion) 13. sep 2019, 11:11 (CEST)

Bruger inddragelse[rediger kildetekst]

tak for svar om infoboks.. jeg vil holde øje med artiklen, da jeg har mere at tilføje til den.. men da der jo er kommet beskyttelse på artiklen, bliver det svært at klare.