Diskussion:Eiichiro Oda

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Ifølge en hurtig googlesøgning, er det to forskellige forfattere. Engelsk wikipedia har en artikel om Eiichiro Oda, som de angiver som forfatter til One Piece. Yoshihiro Takahashi, som En Wiki ikke har en artikel om, lader til at have lavet en serie som hedder Yu Yu Hakusho. Jeg kender dog ingen af disse. Under alle omstændigheder, lader det ikke til at dette skal være en redirect, selvom jeg havde samme tanke da jeg lige så artiklen. (skrev Rune-wl)

Tjja.. Jeg har heller ingen viden på området. Men kan være artikles oprindelige forfatter vil være så venlig at oplyse os.. Ihvertfald har jeg så slettet opslagets indhold. Så må den blive nyoprettet en gang mere. --|EPO| 15. jul 2006 kl. 00:51 (CEST)