Diskussion:Elena Ivannikova

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Villy Fink Isaksen spørger, om det er i orden, at kategorisere Ivannikova som kriminel. Jeg ved ikke, om hun er dømt for noget. Derimod kan vi se, at hun har en aktiv advokat. Derfor har jeg fjernet kategorien og blødt teksten op. Hun må vel være uskyldig, indtil det modsatte er bevist.--Staunited 31. jul 2007, 22:08 (CEST)

Øh nej - man er skyldig fra det øjeblik, man begår en forbrydelse. Retssystemet skal gå ud fra at man er uskyldig indtil man er dømt. Og Wikipedia bør nok som hovedregel følge retssystemets linje på dette punkt. --Palnatoke 31. jul 2007, 23:11 (CEST)
Således gavnligt belært om forskellen på etik og jura forstår jeg, at vi enige om konklusionen og undgår et sagsanlæg.--Staunited 31. jul 2007, 23:28 (CEST)
Spekulativ synes jeg ikke at artiklen er den er underbygget af flere kilder der er nævnt i bunden. --Villy Fink Isaksen 12. sep 2007, 20:14 (CEST)