Diskussion:Ellen Johnson Sirleaf

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har fået slettet min tilføjelse til artiklen.( Mads Brügger -Fredspris går til krigsforbryder. http://www.b.dk/tv/20360) Det er måske rigtigt at hun har været god for Liberia, men hun har også sine lig i lasten, og de bør komme frem.--DanskeFrey 8. okt 2011, 19:56 (CEST)

Det er jo Mads Brügger's POV artiklerne skal skrives neutralt --Rasmusbyg 8. okt 2011, 19:59 (CEST)
DanskeFrey: Du skrev "En tildeling, som kan vække undren idet hun ifølge journalist Mads Brügger har været medvirkende til krigsforbrydelser (Ifølge følgende klip på Berlingske http://www.b.dk/tv/20360 )." "[K]an vække undren" er problematisk, da det jo bare er måde at sige "jeg undrer mig over dette" uden at sige det lige ud. Og Mads Brüggers pointe er udmærket, men han henviser jo i indslaget til en langt bedre kilde, nemlig sandheds- og forsoningskommissionens rapport, der i bind 2 under punkt 14.3 nævner 49 personer, der betragtes som ansvarlige for perioden med borgerkrig og ustabilitet, og derfor ikke bør have offentligt embede i en periode på 30 år fra 1. juli 2009 og frem. --Palnatoke 8. okt 2011, 21:20 (CEST)