Diskussion:Elvira Madigan (dansk film)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Mon ikke selve historien om linedanserinden Hedvig Jensen og den svenske løjtnant Sixten Sparre er mere kendt end filmen? --Palnatoke 18. sep 2005 kl. 10:24 (CEST)

Jo, og den svenske film med samme emne og titel – og den klaverkoncert af Mozart som mesterligt brugtes i filmen (og som nu er kendt som "Elvira Madigan"). -- Sebastjan 18. sep. 2005 kl. 10:30 (CEST)

Helt enig ! Jeg henviste blot til de medvirkende, hvis navne nok ikke hører til blandt de allermest kendte. Hvem de optræder som, ja det er jo en helt anden historie. Mozarts klaverkoncert nr. 21 blev jo på den nærmeste kendt som Elvira Madigan-klaverkoncerten efter filmen var blevet præsenteret. -- Mvh Frank R, 18. september 2005, kl. 10.33.