Diskussion:Eurabia: The Euro-Arab Axis

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne artikel er ikke neutral eller konsensuspræget, som en god leksikon-artikel bør være. Bl.a. påstås det, at bogen "dokumenterer" "oprettelsen af Eurabia og skabelsen af en fælles udenrigspolitik baseret på fjendskab mod Israel, mistro til USA, massiv muslimsk indvandring til Europa, en spredning af Islam og islamiske tanker i Europa og en dhimmificering af den europæiske ikke-muslimske befolkning."

Det er vist et højst kontroversielt spørgsmål, om noget sådant kan dokumenteres om de europæiske landes politik, og artiklen bør derfor indeholde oplysninger, som er tættere på den akademiske konsensus på området. Denne artikel bør ryddes (gevaldigt) op eller slettes! (Skrev 84.238.84.221 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Artiklen er om en bog, ikke om begrebet. I artiklen står "dokumentere(r) Bat Ye'or de forhandlinger, aftaler og beslutninger der er blevet foretaget..." og fortsætter ... "hvilket har resulteret i oprettelsen af hvad hun beskriver som Eurabia,... ". Det anser jeg ikke for POV, men der er måske lidt vel mange anmelderreferencer. -- Nico 23. aug 2008, 10:31 (CEST)