Diskussion:Fagmetodisk undervisning

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Om sletning[rediger kildetekst]

Bruger:Ramloser har foreslået artiklen slettet med bemærkningen 'artiklen er rent vrøvl'

https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Fagmetodisk_undervisning&type=revision&diff=8184712&oldid=582747

Den er oprettet i 2004 af Bruger:Sten.

https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Fagmetodisk_undervisning&oldid=66354

Måske var det en idé at forhøre sig hos ham først - hvad han mener nu 11 år efter? -- Mvh PHansen (diskussion) 24. jun 2015, 18:23 (CEST)

Der er sparsomme oplysninger om dette begreb, men det findes dog som et område i de danske erhvervsuddannelser, hvor det bl.a. bemærkes:
"Fagets mål er af generel erhvervsfaglig karakter, men opfyldes gennem praktisk faglig toning i forhold til fagretningen. Det faglige indhold skal sikre, at eleven kan nå målene." (Se bekendtgørelsen for fagmetodisk undervisning) - [1]. Det har en varighed af en uge to gange i løbet af uddannelsen! (Så kan det vist ikke blive kortere). I vores artikel er det kun nævnt en passant, at det har med Erhvervsfaglige uddannelser at gøre, og de "bomber", der anføres (skæv kønsfordeling fx) har intet med begrebet at gøre (men er naturligvis et vilkår for en del erhvervsuddannelser). Noget er helt skævt i artiklen, og det er også et spørgsmål, om ikke vi her har et eksempel på et eklatant "snævert emne". Og at fagets bekendtgørelse er decideret "varm luft" vækker da til eftertanke; det er fuldstændig umuligt at tolke, hvad der undervises i!! Jeg har undervist i en videregående uddannelse i 36 år uden nogensinde at støde på dette begreb.--Ramloser (diskussion) 26. jun 2015, 19:43 (CEST)
Jeg kan kun tilslutte mig Ramlosers forslag. Selv jeg, der dog engang har forfattet den, kan ikke finde hoved eller hale på artiklen. Så slet den endelig!--Sten Porse (diskussion) 28. jun 2015, 23:14 (CEST)