Diskussion:Falster Østre Provsti

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Lolland-Falster Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lolland-Falster, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Lolland-Falsterrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Selvom provstiet er nedlagt, er det da relevant at have en artikel om det - det kune jo være at nogen var stødt på det andetsteds og søgte info om noget, der var engang. Vi har jo også artikler om øresundstolden og Hanseforbundet. --Jørgen 10. apr 2007 kl. 22:27 (CEST)

Enig. Det kunne jo fx også være, at en person, der havde været provst i provstiet, var så interessant, at der engang kom en artikel om ham, hvor det jo så ville være smart at kunne linke til "hans" provsti. --Heelgrasper 10. apr 2007 kl. 22:34 (CEST)
Der er flere provstier der er indstillet til sletning - jeg kender ikke så meget til provstiers generelle forfald, så de skal nok 'reddes' af andre.--Jørgen 10. apr 2007 kl. 22:46 (CEST)