Diskussion:Familier i Harry Potter

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kun de store og/eller fremtrædende familier, der kan være svært overskuelige, bør inkluderes her; den primære årsag til at artiklen er oprettet er for at skille materiale ud fra andre biografiske artikler som f.eks. Bipersoner i Harry Potter-universet, der ellers ville blive alt for store. Det er ikke hensigtsmæssigt at inkludere samtlige familier fra bøgerne i denne artikel; det vil blot mindske overskueligheden hvis familier som Dumbledore, Longbottom, Crabbe, Creevey, Patil og mange andre - der alle vil kunne have ca. samme længde som Granger, som jeg netop har fjernet påny - inkluderes; disse hører bedre hjemme i andre artikler. --Medic (Lindblad) 11. feb 2010, 09:55 (CET)

Tilsvarende ovenstående bør kun familimedlemmer, der faktisk omtales i serien, inkluderes i artiklen. Jeg har påny fjernet adskillige referencer i tråd med:

  • Hr. Dursley er far til Vernon og Marge Dursley. Optræder ikke i serien.
  • Fru Dursley er mor til Vernon og Marge Dursley. Optræder ikke i serien.

Lister som ovenstående hører ikke hjemme i artiklen, da det virker forstyrrende og i sagens natur ikke kan begrænses; hvis f.eks. de to ovennævnte skal inkluderes, hvorfor så ikke Vernon og Marge's bedsteforældre? Eller oldeforældre? Eller...? --Medic (Lindblad) 23. sep 2010, 00:44 (CEST)