Diskussion:Folkebibliotek

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej jeg mener rent faktisk denne artikel er uencyklopædisk, for eksempel burde der stå noget om hvordan decimalklassesystemet blev indført på de danske folkebiblioteker, og hvordan det rent praktisk nu til dags foregår, at samtlige danske folkebiblioteksbøger tildeles dette klassifikationsnummer, og dette nummer er unikt for Danmark.

Nb: Decimalklassesystemet indførtes på danske folkebiblioteker 1917, mig bekendt.

--Ribe 6. jan 2010, 21:29 (CET)

Du er velkommen til at skrive om det, men en artikel bliver altså ikke uencyklopædisk ved at den ikke indeholder alt. Vi har faktisk også artiklen DK5 Decimalklassedeling, så man bør nok forbinde dem; - Men denne artikel har da et væld af oplysninger, og den er i mine øjne langt fra uencyklopædisk. - Nico 6. jan 2010, 22:11 (CET)

Opdatering af artiklen[rediger kildetekst]

Hey Wikipedia Jeg planlægger at opdatere denne artikel over de næste par uger. (Skrev Alex2life (diskussion • bidrag) 19. feb 2016, 11:43‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Alex. Det lyder godt. Du giver den bare gas :-) Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, så må du endelig sige til; denne side kan med fordel bruges til formålet. Alternativt kan du bruge vores nybegynderforum. God skrivelyst! --Medic (Lindblad) (diskussion) 19. feb 2016, 11:47 (CET)