Diskussion:Forkromet øjemål

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

I løbet af vinteren kunne jeg måske finde på at omskrive denne artikel til noget der lyder fornuftigt og realistisk om den reelle brug af slangudtrykket, men det vil under alle omstændigheder ende med en ret kort artikel med ordbogslignende indhold. Derfor vil jeg umiddelbart ikke modsige sletningsforslaget fra lcl. G®iffen 18. sep 2006 kl. 02:28 (CEST)

Den hører klart hjemme i artiklen om knofedt, og hvordan vi får en ordentlig struktur på den samling finurligheder (og en passende titel), har jeg ikke lige overblik over. Det virker som om der er lagt op til artikler om hver enkelt, men jeg mener at de allesammen burde behandles i samme artikel: Hvis der skal skrives artikler om hver enkelt lille stakitfrø, vil det blive meget korte artikler, der i bedste fald vil fremstå anekdotiske. --Jørgen 18. sep 2006 kl. 07:26 (CEST)
Tjah, det kan godt være, men jeg har nu altid ment at når der nu ikke er tale om papirspild at der ikke er grund til at smide alle artiklerne i en stor bunke og i stedet for sprede dem på hver sin. Det jeg forestiller mig at det kan bruges til er hvis nogle naive mennesker er blevet sendt efter sådanne genstande kan de blive klogere af at google ordet og måske forhåbentlig finde disse artikler og derved blive klogere. I øvrigt syntes jeg de forklaringerne er sjove. Så jeg håber de for lov at blive, nu hvor jeg har gjort mig så stor umage med at gøre dem fine og wikipediaagtige. --Opspin 18. sep 2006 kl. 08:32 (CEST)
I sin nuværende form synes jeg da det er en fin artikel--Lcl 18. sep 2006 kl. 08:41 (CEST)
Mange tak --Opspin 18. sep 2006 kl. 09:02 (CEST)
Jeg synes det er blevet fint med den nye skabelon. Det har givet den fornødne samling på det (det er de ikke så gode til på en: (se en:elbow grease). Jeg kunne godt finde på at fylde en linie eller to med udtryk fra spejderverdenen. --Jørgen 18. sep 2006 kl. 14:58 (CEST)
Også herfra applaus til skabelon og omskrivning. Keep up the good work - jeg mener vi har plads til denne slags ting, hvis de er i rette form. G®iffen 18. sep 2006 kl. 23:10 (CEST)