Diskussion:Forskningens Døgn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det kan diskuteres, om dette opslag ikke er en skjult reklame for Forskningens Døgn.
--Harlekin96 2. nov 2009, 20:47 (CET)

Hvor i teksten? - du skal være velkommen til at fjerne POV hvis dette findes. --Pusleogpixi 2. nov 2009, 20:52 (CET)
Det mener jeg nu ikke det er. Det er en beskrivelse af en begivenhed, dem har vi mange af. -- Danielle 2. nov 2009, 20:54 (CET)
Du mener vist et "arrangement" snarere end en begivenhed. Det er ikke et spørgsmål om det er rigtigt eller forkert, men et spørgsmål om den slag hører hjemme i wikipedias regi, og man kan udmærket tænke sig, at det griber om sig, således at Wikipedia med tiden udvikler sig til at blive en (gratis at bruge) linksamling til glæde for forskellige firmaer, foreninger og institutioner, der er glade for at have denne billige mulihed for at promovere sig. Jeg har f.eks. stødt på en side om en kirke, der havde link til det lokale menighedsblad, som det mest oplysende element.
--Harlekin96 2. nov 2009, 21:13 (CET)
VM i fodbold er også et "arrangement", så. Skal vi også slette den? Jeg mener ikke der er noget galt i at arrangementer/begivenheder (jeg har ikke tænkt mig at skelne) har artikler på Wikipedia. Der er folk der synes det er interessant at kunne slå op og se hvad et bestemt arrangement / en bestemt begivenhed drejer sig om. Og så længe det er beskrevet i neutrale vendinger, kan jeg altså ikke se problemer. Naturligvis skal en tøjbutik ikke have en artikel med en reklame for et "kom mandag aften og få vin og supertilbud"-arrangement, men en beskrivelse af en årligt tilbagevendende begi venhed, som oven i købet blot har til formål at informere borgerne om hvad der rører sig inden for forskning, det mener jeg ikke falder ind under at "promovere sig selv"! -- Danielle 2. nov 2009, 22:14 (CET)