Diskussion:Frihedsgudinden

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
New York City Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt New York City, et forsøg på at koordinere oprettelsen af New York City-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

En helt utrolig sludrevorn artikel med et hav af gentagelser. Samtidig er den meget dårligt oversat fra engelsk. Bør have en gevaldig opstramning. --kemp 4. aug 2005 kl. 11:31 (CEST)

Hvis du føler for sagen, vil jeg foreslå, at du sætter dig til at lave en ny udgave. Når du synes, at den er værd at vise frem, kan du præsentere den her på diskussionssiden. Så kan folk tage stilling til, om der skal ske en udskiftning. --Troels Nybo 4. aug 2005 kl. 11:40 (CEST)

Denne sætning:

i 1865, var der i Frankrig et middagsselskab hvor den 31 årige billedhugger, Frederic-Auguste Bartholdi var iblandt gæsterne. 
Under middagen blev der med beundring diskuteret Amerikas succes med etableringen af en demokratisk regering og fjernelsen af
slaveri i slutningen af anden verdenskrig ...

må i hvert fald korrigeres. Den har placeret anden verdenskrig i det forkerte århundrede, og den drejede sig ikke om slavernes frigivelse. --Sir48 (Thyge) 4. aug 2005 kl. 13:37 (CEST)