Diskussion:Frihedspartiet (flertydig)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det er videnskabelig uredelighed at at fjerne links til nogle af de partier, der ligger indenfor definitionen, derfor er disse tilføjet igen. Ligeledes ar jeg tilføjet henvisning til udenlandske sider, der har en større liste over udenlandskepartier. (Skrev Gywerd (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

En flertydigside som denne er praktisk, hvis der er flere artikler, der hedder det samme. F.eks. er der mere end én ting, der hedder en brandmand. På samme måde skal denne flertydigside henvise til andre artikler, der hedder det samme. Det er ikke meningen, at den skal henvise til sider, der minder om navnet. Det er selvfølgelig relevant, hvis navnet til tider forveksles med noget, der har et lignende navn - men ellers ikke. --|EPO| 8. maj 2008, 12:07 (CEST)[svar]

Præcisering[rediger kildetekst]

  • Ændring af sætning. Fra Wikis vejledning: Bemærk desuden også, at teksten efter artikelnavnet "...henviser til flere artikler" kun er vejledende – den kan og nogen gange bør tilpasses en given flertydig artikel. Der er der for intet i vejen for, at give en kort definition af ordet eller dets typiske anvendelse. Formuleringen om den politiske højre-fløj stammer fra den engelske artikel.
  • Ord der minder om... Den engelske flertydig-artikel af samme navn dækker over så forskellige partinavne som Frihedspartiet, Frihedsunionen, Frihedsalliancepartiet, Frihedsfronten og Frihedens folk.

Nuvel, jeg vil prøve at opsætte en mere organiseret artikel, der skelner mellem partinavne, der direkte indeholder ordet frihedspartiet, og partinavne der kan forveksles hermed.