Diskussion:Gammel Hellerup Gymnasium

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gentofte Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Gentofte, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Gentofterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Iflg. historikken er de seneste 4 bidrag lavet af Bruger:Gammel Hellerup Gymnasium. Påsatte en {{tæt på}} og skrev en besked her, fordi jeg ikke vidste hvad jeg ellers skulle gøre.

Mvh Christian Giersing (Skriv til mig her...) 3. jan 2009, 15:30 (CET)

Man må gerne rette faktuelle fejl og stavefejl og udetydelige rettelser. Hvis der er lavet egentlige ændringer skal de "bare" fjernes hvis de er problematiske. --MGA73 3. jan 2009, 15:36 (CET)
Brugeren har faktiskt lavet en ganske stor ændring, men til det bedre. Jeg har dog fjernet et enkelt afsnit, som var lidt selvpromoverende, og ikke genindsat et afsnit, som handlede om et par kvindelige elevers uheld med nogle pikante billeder på en glemt CD, den historie er så hellere ikke bedre. Knud Winckelmann 3. jan 2009, 16:30 (CET)
Det lyder fint. --MGA73 3. jan 2009, 16:31 (CET)