Diskussion:Gorilla Angreb

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Notabilitet[rediger kildetekst]

Hvorfor er dette ikke relevant??? Man skal altså¨være med i se & hør før man kan komme med i wikipedia? Er brandhanen mere interessant? Det er misforstået kontrol. (Skrev 192.38.110.236 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Har du læst Wikipedia:Kriterier for artikler?
Det helt store spørgsmål er: Har emnet almen interesse? En brandhane må da nok siges at være mere interessant for de fleste mennesker.
Forstår ikke din påstand om "misforstået kontrol". Den må du uddybge. --|EPO| 25. jan 2007 kl. 17:45 (CET)

Jeg har fjernet notabilitetsskabelonen fordi

  • Gruppen har mange venner på myspace (flere end Nordström som jo bliver spillet en del i radioen)
  • Gruppen lader til at have mange hits på google

Jeg mener dog at teksten skal omskrives lidt så den fremstår mere seriøs, jeg forstår ikke det der med Amdi Petersen så det ville være godt hvis det i hvert fald blev afklaret. --Morten LJ 29. jan 2007 kl. 22:42 (CET)

Hvad er meningen?[rediger kildetekst]

Teksten i artiklen er for mig uforståeligt, det eneste jeg får ud af det er at de er et punk-band. Hvad er Amdi Petersens Armé, Skralle og kicknpunch? Det ville være godt at få sat kilder på også. --Morten LJ 19. jun 2007, 19:45 (CEST)

Så er artiklen grundigt wikificeret og bakket op af kilder.Saddhiyama 17. okt 2007, 22:19 (CEST)