Diskussion:Graddøgn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

--Maskinmesteren (diskussion) 27. okt 2013, 01:53 (CEST)Denne artikel er foreslået sammenskrevet med artiklen "graddag". Da jeg er forholdsvis ny herinde vil jeg høre hvad det går ud på... Hvem kan forklare det? (Skrev Maskinmester09 (diskussion • bidrag) 10. sep 2013, 00:16. Husk at signere dine indlæg.):Årsagen til forslaget om sammenskrivning er, at det forekommer som om, at de to artikler Graddag og Graddøgn omhandler nogenlunde det samme emne, hvorfor det er uhensigtsmæssigt at have to forskellige artikler om i realiteten det samme emne.

Sammenskrives artiklerne vil der blive oprettet en viderestilling fra den ene til den anden, d.v.s. uanset om man søger på det ene eller det andet, kommer man frem til den samme artikel.
Mener du, at der er forskel på de to begreber, er du velkommen til at give din mening til kende. Pugilist (diskussion) 10. sep 2013, 00:23 (CEST)

--Maskinmesteren (diskussion) 27. okt 2013, 01:53 (CEST)Det er samme emne de to artikler handler om, men der er en tydelig forskel i kendskabet til graddage/graddøgn i de to artikler. Derfor mener jeg ikke det er formålstjenligt at sammenskrive de to artikler. (Skrev Maskinmester09 (diskussion • bidrag) 27. okt 2013, 01:49. Husk at signere dine indlæg.)

Til maskinmesteren: Jeg forstår ikke din argumentation. Hvad mener du med, at "der er forskel i kendskabet itl graddage/graddøgn i de to artikler"? Mener du, at den ene er på et simplere/lettere niveau end den anden? I så fald vil man normalt stadigt skrive dem sammen. Enhver Wikipedia artikel vil starte med en præcis og dækkende men ikke detaljeret, og om muligt ikke svært at forstå for lægmand, og langsomt gennem artiklen vil der gås i flere detaljer og det vil kræve mere at forstå det. I dette tilfælde, graddage/graddøgn, mangler der nogle mere konkrete og især mere letforståelige eksempler, og det vil gøre det meget lettere for læseren at forstå konceptet.Velle~dawiki (diskussion) 20. apr 2015, 08:39 (CEST)

Eksempel på målte graddage fra Aarhus AffaldVarme[rediger kildetekst]

Dette er det bedste konkrete eksempel på målte graddage, jeg har fundet. https://www.aarhus.dk/sitecore/content/Subsites/affaldvarmeaarhus/Home/Varme/Graddagetal.aspx?sc_lang=da MadsSkjern (diskussion) 20. apr 2015, 08:47 (CEST)