Diskussion:HIM

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Finland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Finland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Finland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er det bare mig, eller er det ikke lidt åndssvagt at alle band-medlemmernes navne og instrument (eller hvad man nu kalder deres "position i bandet") er nævnt to gange i artiklen. I det første afsnit, og til sidst under "Medlemmer"... Eller er det bare en god intro til en artikel at opremse samtlige band-navne? --Krell93 19. sep 2007, 21:05 (CEST)

Efter min mening bør en af dem væk (men jeg tør ikke sige hvilken). - Kåre Thor Olsen (Kaare) 19. sep 2007, 21:08 (CEST)

Jeg ville foreslå at den første, altså i indledningen, bliver deleted. Så kan folk jo stadig slå navnene op under "Medlemmer", eller til højre hvor de også står listet. --Krell93 22. sep 2007, 19:50 (CEST)

ip-en 85.70.186.72 har uden bemærkninger/henvisninger rettet en del i bandets genrer, herunder fjernet en kilde ved denne rettelse. Jeg kan konstatere, at samme ip gennemfører lignende ændringer på andre sprog, bl.a. på en: og de:. Nogen med kendskab til sagen bør nok gennemse disse rettelser. --Sir48 (Thyge) 25. dec 2008, 12:48 (CET)