Diskussion:Henning Knudsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg er blevet gjort opmærksom på, at jeg ikke bør skrive "drafts" på artikelsider, men bør gøre det i min sandkasse, hvilket jeg hermed har gjort. Jeg skal med det samme sige, at denne artikel lige nu er en placeholder for en længere artikel om denne person, som jeg endnu ikke har færdigskrevet. Jeg mener, at Henning Knudsen er historisk vigtig af flere årsager - bl.a. i kraft af hans tidligere hverv som chef for Danmarks Radios Filmkontor og Danmarks Radios Korrespondentkontor - men også andre dele af hans virke gør ham i mine øjne interessant i et historisk perspektiv. (PLJ (diskussion) 26. sep 2016, 23:43 (CEST))

Jeg har i dag overført Henning Knudsen-artiklen fra min sandkasse (PLJ (diskussion) 27. sep 2016, 16:20 (CEST))

Jeg har rettet lidt i kilderne, bare indsat titel osv. Og så har jeg tilføjet nogle overskrifter, for at gøre artiklen lidt mere overskuelig. Du må gerne ændre i det, hvis du ikke er enig PLJ. Jeg fjernede også notabilitets-skabelonen. Jeg kan ikke se, hvor Henning Knudsen ikke skulle være notabel nok til en selvstændig artikel på dansk Wikipedia. Artiklen var meget kort, da skabelonen blev indsat. Nu er det noget helt andet - mener jeg i hvert fald :) Mvh. --EileenSanda (diskussion) 27. sep 2016, 18:57 (CEST)

Perfekt! Tak for det EileenSanda... nu ser det noget mere overskueligt ud :-) (PLJ (diskussion) 27. sep 2016, 21:08 (CEST))