Diskussion:Henry Barrach

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er en dårlig ide at flytte denne artiklen over til forfatteren Ole Henrik Laub. da han udtrykkeligt har holdt maler karakteren for sig selv. Og Ikke har ønsket sammenblanding af maleri og forfattergerning. Det er kun i de senere år at offentligheden overhovedet har fået kendskab til at det var samme person. Så foreløbig giver det bedst mening at holde disse ting adskilt. (Skrev 147.29.56.7 (diskussion) 4. dec 2012, 09:39‎. Husk at signére dine indlæg.)

Jeg har så tænkt over Amjaabc, arnes, fjernelse af min rettelse. Min kommentar er: Litteratur er trængt fra mange sider i vores noget overfladiske tid. Og da et billede jo siger mere end 1000 ord - kan man med et billede vinkle noget på en helt forkert måde. Der skaber en helt forkert indtryk af den bagvedliggende litteratur, ihvertfald hos den overfladiske læser. Derfor er det så farligt at sætte billeder på litteratur, og her er der jo ikke engang tale om illustrationer, emn om selvstændige værker - hvor deres blotte tilstedeværelse på en side giver dem en helt urimelig vægt i forhold til andre værker - bare i kraft af at de er billeder - og derfor let fattelige. På Scherfigs wiki side ville du jo heller ikke starte med at indsætte hans elefant malerier - og så præsenterer det som hans værker. Det giver en helt forkert vinkling af personen. Så set fra litteraturens side. Mange mennesker danner sig kun hastige overfladiske vurdering på baggrund af billeder uden at læse de relevante bøger - derfor vil det være meget dårligt, at sætte nogle billeder ind på forfatterens side - som kun i meget ringe grad repræsenterer forfatterens værker - men kan give nogle det indtryk på et yderst overfladisk plan. Det må bestemt afvises. Den nuværende adskillelse giver jo netop mening for at undgå en overfladisk sammenblanding. Og skal derfor fastholdes.