Diskussion:Herfølge Stadion

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Herfølge Stadion[rediger kildetekst]

Mig bekendt er sponsoratet fra SEAS-NVE ophørt for længst? Klubben nævner dem heller ikke i forbindelse med Herfølge Stadion længere... Infobesity (diskussion) 30. aug 2015, 23:28 (CEST)

Er der en moderator der kan flytte artiklen tilbage til Herfølge Stadion? --Infobesity (diskussion) 12. jan 2016, 19:27 (CET)
Mener nemlig ikke jeg som menig bruger kan flytte siden til det nuværende navn? Så ville sætte pris på det blev rettet. --Infobesity (diskussion) 11. apr 2016, 20:06 (CEST)
Alm. bruger kan godt flytte artiklen. Dog ikke nyoprettet brugere. Og man kan også flytter over en omstilling, hvis der ikke har været flere redigeringer. Flyt er under "mere" ved siden af søgeboksen. --Steen Th (diskussion) 11. maj 2016, 16:28 (CEST)[svar]
Fandt lige ud af jeg ikke har rettigheder til at flytte siden, grundet Herfølge Stadion har været brugt før med flere redigeringer selvfølgelig. Synes stadig artiklen burde ligge under Herfølge Stadion, og ikke dette sponsornavn, eftersom det hurtigt kan skifte igen, og ikke ligefrem bliver brugt i folkemunde. --Infobesity (diskussion) 13. dec 2016, 19:42 (CET)
Har rettet og opdateret så siden kan flyttes. --Infobesity (diskussion) 13. dec 2016, 19:50 (CET)

Er der nogen konsensus om sponsornavne? Synes det ville være bedre at artiklen blev kaldt "Herfølge Stadion", da sponsornavnet Castus Park er intetsigende for en der rent faktisk vil bruge wiki for hvad det er - et online 'leksikon'. Jeg synes alle disse sponsornavne til artikler, om specielt stadioner skader mere end det gør gavn - i forhold til hvis man brugte de 'historiske' stadion-navne hvor der findes et. --Infobesity (diskussion) 23. mar 2017, 21:31 (CET)