Diskussion:Horrorcore

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Da min redigering pure blev slettet, så lad mig påpege de mange fejl og irrelevante ting i den nuværende tekst.

"Horrorcore er en musikgenre som mange ikke ved findes." -Irrelevant og fortæller intet om genren.

"Det er en vild blanding af rap- og metalelementer" -Ganske enkelt forkert.

"Inden for denne genre kan man tage mange forskellige emner op." -Dårligt formuleret. Det kan man i alle genrer.

"Det siges af Horrorcore fik sine rødder i staterne." -Dårligt formuleret. Det startede i USA, det siges ikke bare.

"Nu til dags er det for det meste hvide folk der er interesseret i genren." -Forkert og irrelevant.

"Genren er selvfinansceret, dvs. stort set alle kunstnerne producere, mixer, master, udgir og indspiller i deres ejet hjemmestudie." -Forkert og stavefejl.

"Serial killin records som ejes af Sicktanick tha Soulless hører inde under denne kategori. Han har siden sin start fået samlet et stærkt hold at nogle af de bedste artister fra genren på et label. Det drejer sig om Sicktanick, Razakel, Two Clipz, Stitch mouth, Bloodshot, Con-crete og Komatose." -Dette burde have sin egen side og ikke stå under horrorcore.

"Inde på www.killmusick.com findes stort set alt du overhovedet kommer til at for brug for at vide om hele genren." -Hvorfor ikke bare skrive det her?

"Killmusick har også deres egen webstore hvor du kan købe en masse albums, T-shirts, plakater og meget mere til." -Burde også have sin egen side og ikke stå her.

"Af danske kunstnere har vi som den eneste horrorcore rapper i landet THB (The Horny Beast)." -Forkert. Der er mange andre og han har desuden ikke udgivet noget horrorcore.

"THB er også medlem af Trash-Hopgruppen Anstalten der blev grundlagt i sommeren 2007. De er i gang med at bygge deres debut album op fra grunden og det vides ikke hvornår det udkommer. På albummet kommer der til at være produktioner fra alle Anstaltens medlemmer (THB, Blokmann, DRS & DolrDon)." -Det hører ikke til under horrorcore. Det nævnes endda at det er en anden genre.

"Horrorcore i Danmark blev for alvor kendt da hiphop-gruppen Suspekt i 2007 udgav deres album "Prima Nocte", med sange som "Fuck Af", "Klam Fyr" og "Din Største Fan". Med emner som perversion, mord og kannibalisme er de Danmarks pt. største horrorcore gruppe." -Det kan i den grad diskuteres om Suspekt laver horrorcore og selv hvis de gjorde, gjorde de det allerede på deres første album.

Eksterne henvisninger:

"www.anstalten.org" -Ikke horrorcore. (Skrev MikeFocks (diskussion • bidrag) 20. maj 2009, 00:58. Husk at signere dine indlæg.)

Du skal være mere end velkommen til at rette artiklen til eller skrive den helt om, så de fejl, du påpeger, bliver rettet.--Brandsen 20. maj 2009, 01:43 (CEST)[svar]
Ja, bare se at komme i gang med rette arbejdet! Der er ingen undskyldning for, at være tilbageholdende! God arbejdslyst Harne 20. maj 2009, 10:25 (CEST)[svar]

Sproget er simpelthen crap ({{Dåsedansk}})[rediger kildetekst]

Jeg er MEGET tæt på at sætte {{Dåsedansk}} og {{hurtigslet}} på denne artikel, uden at vide NOGET SOM HELST om emnet er jeg sikker på at den bedste version er den af Bruger:MikeFocks: her, ihverfald er sproget NU elændigt, ævlet og tæt på nonsens ... --mvh Per (PerV) 15. dec 2009, 06:54 (CET)