Diskussion:Hymn to Freedom

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jazz Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jazz, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jazz-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

I første omgang skrev jeg i artiklen, at Oscar Peterson havde indspillet Hymn to Freedom flere gange. Det fremgår faktisk ikke entydigt af min kilde, om han har lavet flere indspilninger, eller det er den samme indspilning, som er udgivet flere gange, så jeg har ændret til en mere forsigtig sprogbrug. Hvis ikke andre ved noget sikkert om den sag, vil jeg gerne selv undersøge den nærmere.--Troels Nybo 27. okt 2004 kl. 11:42 (CEST)

Grækenlands nationalmelodi?[rediger kildetekst]

Man skulle tro at Grækenlands nationalmelodi hed noget græsk snarere end noget engelsk. --Palnatoke 16. aug 2005 kl. 09:57 (CEST)

Hmm tja det kan du have ret i - jeg fik det fra opslag på Hymn to Freedom i den engelske Wikipedia - der udelukkende omtaler den græske nationalmelodi. Mvh Malene Thyssen 16. aug 2005 kl. 14:42 (CEST)