Diskussion:Ida Østergaard Madsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg vil gjerne oversette denne siden til norsk. Hun har mange norske fans...

Men hvordan oversetter jeg den til norsk... Har dansk kone og kan oversette den. men trenger å vite hvor jeg kan velge å oversette... (Skrev Wallinga (diskussion • bidrag) 29. nov 2012, 18:06‎. Husk at signere dine indlæg.)

Du oversætter bare artiklen og putter den på norsk Wikipedia (no.wikipedia.org). Der er ikke en speciel side til at oversætte som på metawiki, så du skal bare gøre det manuelt. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 29. nov 2012, 18:11 (CET)
Uddybende hjælp: Du skal åbne den danske artikel i redigeringstilstand kopiere hele indholdet og klistre det ind i no:Ida Østergaard Madsen, hvor du så foretager oversættelsen, tilpasser skabeloner (maler), kategorier, interwiki-links og andet som måtte være forskelligt eller skal opdateres. Har du flere spørgsmål hertil, så kig i den norske hjælp (fx no:Hjelp:Hvordan starte en side). Det er bedst, at du stiller yderligere spørgsmål på den norske Wikipedia, da det er dér du kommer til at arbejde med oversættelsen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 29. nov 2012, 18:20 (CET)

Tusen tak. Da er der gang i den :) Wallinga (diskussion) 29. nov 2012, 18:40 (CET)

Ida Gard kontra IDA[rediger kildetekst]

Er Ida Gard denne IDA, hvilket jeg er lige ved at tro men er ikke helt sikker. Ida Gard omtales flere steder som Ida Østergaard bl.a. her --Villy Fink Isaksen (diskussion) 10. jul 2014, 10:38 (CEST)

Ida Gard er ikke IDA
Se bilde i den artikkelen du henviser til og søk på Ida Østergaard på Google bilder. Da ser du tydelig forskjell. Det er to forskjellige artister. (Skrev Wallinga (diskussion • bidrag) 10. jul 2014, 11:33‎ . Husk at signere dine indlæg.)